Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser & gebyrer

Alle ydelser og produkter kan købes med VISA dankort. Alle priser er i danske kroner. Eventuelle gebyr vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse.

Ændrede betalingsoplysninger
Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du får et nyt kort eller beløbet skal trækkes på et andet af dine kort. Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i systemer ejet af Tingtilhund.dk

Rettigheder og ophavsret

Tingtilhund.dk er dataansvarlig efter persondataloven.

Kontaktoplysninger
Tingtilhund.dk
c/o Helle Gadeberg
Langskovvej 37
8370 Hadsten

Tlf.: 20 60 33 83 (telefontid hver dag mellem 10 og 12)
Mail: kontakt@tingtilhund.dk

Bank
Tingtilhund.dk
Bank: Danske Bank

Reg: 9570

Konto: 0013546460

Når du afgiver bestilling accepterer du automatisk vores handelsbetingelser.

Porto
Fragt og ekspedition fra 60,- kr.

Ved returnering af varer fratrækkes retur porto.

Leveringstid
Vi bruger GLS til forsendelse af vores pakker. GLS leverer som regel pakken på 2 dage. Leveringstiden kan dog være.

Leveringsmåde

Gls levering foregår altid til nærmeste pakkeshop.

Hundepost
Vælger du Hundepost vil gøre din pakke klar til afhentning på din leveringsdato på Langskovvej 37, 8370 Hadsten. Du modtager sms når pakken er klar til afhentning.

Betalingsmetoder

  • VISA/Dankort

 


Bestilling
Vi trækker først pengene fra din konto når varen er afsendt fra Tingtilhund.dk.

Sikkerhed
Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko, hvis dit kort skulle blive misbrugt i en online butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypteret (SSL), og det er derfor kun Nets, der kan læse dem. Hverken tingtilhund.dk eller andre har mulighed for at læse dem. Tingtilhund kan ikke trække flere penge på dit kort, end dem du har bestilt varer for. 

Returvarer
Du har 14 dages fuld returret på de varer du har købt, dette gælder dog ikke på bestillingsvarer, som bliver produceret efter dine ønsker og mål eller brugte varer og donationer.

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende til følgende adresse:
Tingtilhund.dk
CO/Helle Gadeberg
Langskovvej 37

8370  Hadsten


Varer sendes med en kopi af faktura, samt kontonummer som pengene ønskes overført til. – pengene returneres derefter til din konto.
Vi returnerer ikke portoudgifter, og vi modtager ikke returvarer i pakkeshop eller på efterkrav!

Anvend forsendelseskasse, det er ikke nok at sende varen i plastikpose.

Varens stand ved returnering
Du kan prøve varen på samme måde, som hvis varen var i en butik, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er benyttet udover det ovenover beskrevne, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af salgsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi for os, eller hvad det kræver at genoprette denne.

Retur penge
Vi tilstræber at tilbagebetale dine penge så hurtigt som muligt – og ofte vil de være registreret på din konto efter 4-6 hverdage. Ifølge Forbrugerombudsmanden skal vi tilbage betale dine penge inden for 30 dage.

Fragtomkostninger ved ombytning
Ønsker du din vare byttet til noget andet er fragtomkostningerne den fragtudgift der udløses af vægten på din pakke + omkostninger , som ved almindelig bestilling.

Beløbet kan overføres til vores bankkonto 

Erstatning og bortkomne varer
Når varen er afsendt fra tingtilhund.dk og i GLS varetægt så ejes den juridisk set af dig som kunde. Skulle en pakke bortkomme under fragten fra tingtilhund.dk og til dig, er det som udgangspunktet GLS der har erstatningspligten. Ofte er det dog blot et spørgsmål om at finde ud af, hvor den er havnet henne. Dette hjælper vi altid gerne med.

Reklamation
Varer er altid tjekket inden de forlader lageret, men selvfølgelig kan der være smuttere eller fragtskader.
Ved fejl skal du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan aftale det videre forløb. Ønsker vi varen retur, så dækker vi portoen ved, at vi sender dig en returpakkelabel, du skal bruge til returneringen.
Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse, samt GLS pakkenummer sendes med, så vi kan spore din levering.

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Dog ikke bestillingsvarer som ikke er fejl behæftede, donationer, og brugte varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af bruger/hunden. En udefra kommende skade kan være bid, frost, vand, skidt eller hvis du har ændret på produktet. Dette skal ikke regnes for en fyldestgørende liste over udefrakommende skader, men blot nogle eksempler.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen på varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidigt. Reklamationsretten betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Bemærk: reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed.

Pakken er længe om at komme
Du kan spore din pakke via pakkenummeret, du har modtaget fra GLS

Vi giver vores pakkedistributør 5 hverdage til at levere, har du stadig ikke modtaget din bestilling, efterlyser vi forsendelsen og aftaler det nærmere forløb.

Råd og vejledning
Vi rådgiver og vejleder altid gerne, dog er det vigtigt at huske, det er af vejledende art.

Ændringer af handelsbetingelserne
Tingtilhund.dk forbeholder sig ret til at ændre handelsbetingelser uden særskilt forudgående underretning. De til enhver tid gældende handlesbetingelser vil fremgå af hjemmesiden og erstatter alle tidligere versioner af handelsbetingelserne.